Anmälan till konferensen Din produkt, ditt ansvar 2017

Imorgon är sista dagen att anmäla sig till seminariet Din produkt, ditt ansvar 2017 som arrangeras på Nalen i Stockholm den 28 april.

Anmälan till konferensen Din produkt, ditt ansvar 2017

Vilka skyldigheter har jag som tillverkare, importör eller distributör? Vilka krav bör jag ställa på min leverantör? Vad händer om min produkt stoppas av Tullverket? Vilka regler gäller för e-handel? Hur återkallar jag en farlig produkt med fortsatt starkt varumärke? Hur kan jag få hjälp och stöd av myndigheter och branschorganisationer?

Dessa är några frågor som du kommer att få svar på i ”Din produkt, ditt ansvar 2017”, ett seminarium som riktar sig till dig som tillverkar, importerar och säljer varor. Du kommer också få goda möjligheter att träffa kollegor och representanter från ett stort antal myndigheter och branschorganisationer. Sista dagen för anmälan är den 13 april och seminariet är kostnadsfritt.

Program och anmälan