Hoppa till innehållet

Vill du att det du gör på dagarna ska skapa nytta i samhället?

Då har du möjligheten att arbeta som bedömningsledare hos oss! Vi söker nu dig som vill skapa nytta och kvalitet inom området industri som spänner mellan laboratorier till certifieringsverksamhet. Vi välkomnar dig till en bred tjänst där du får möjligheten att arbeta med långsiktiga kvalitetsuppdrag. Din nästa utmaning börjar här!

Swedac – Vi skapar en tryggare vardag
Har du arbetat i en ackrediterad verksamhet tidigare? I så fall har du kanske en aning om vad rollen som bedömningsledare innebär. Alla organisationer som är ackrediterade få regelbundet besök av oss och vi besitter spetskompetens inom tillsyn och kvalitetssäkring för att kunna garantera att arbete utförs på rätt sätt. På enheten för industri utfärdar vi ackrediteringar och utför bedömningar av ackrediterade organisationer, exempelvis myndigheter, laboratorier och internationella koncerner. Vi bedömer överensstämmelse med internationella standarder för att skapa en tryggare vardag för alla i samhället.

Utför tillsynsarbete digitalt, inrikes och utrikes
Som bedömningsledare är du en central del i organisationen, då du ansvarar för en del av den tillsynsverksamhet vi gör hos våra kunder. Vi välkomnar dig till en spännande, utvecklande och bred arbetsroll där du ibland är del i ett stort team för att i nästa på egen hand leda tillsynen, allt beroende på kund och område.
Hos oss får du oerhört kompetenta och trevliga kollegor och tillsammans kommer ni ansvara för att våra kunder blir bedömda på ett professionellt sätt.
Tjänsten innebär resor med övernattning, framförallt inom Sverige men även resor utrikes kan förekomma.

Gedigen introduktion och utbildning – vi säkerställer att du utför arbete i toppklass
Rollen är ny för alla som börjar hos oss och därför är vi noga med att se till att du får den utbildning och handledning som krävs. Allt för att du ska ha tillräckligt med kunskap för att kunna utföra ditt arbete med rätt kompetens.

Du – en person med teknisk bakgrund som brinner för kvalitetsarbete.
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå, gärna med någon form av ingenjörsutbildning, kanske med inriktning mot kvalitet, informationssäkerhet eller varför inte byggprodukter och några års arbetslivserfarenhet eller, gymnasieutbildning relevant för arbetet och mångårig erfarenhet från områden. Även andra tekniska bakgrunder kan vara aktuella.

Har du erfarenhet från en ackrediterat verksamhet ger det pluspoäng. Skulle du dessutom ha erfarenhet av kvalitetsarbete eller arbetet inom certifiering eller med anmälda organ vi det som mycket positivt. Viktigt för oss är att du har god teknisk förståelse och ambitionen att göra en viktig insats för vårt samhälle.

Som person tänker vi oss att du är ordningsam och strukturerad, både i din planering och bland dina papper på skrivbordet. Du är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med berörda parter och brinner för att bygga långsiktiga relationer med människor. Att arbeta självständigt är inga problem för dig, samtidigt som du uppskattar att omge dig av kompetenta kollegor och att vara del i ett lag. Du ska även ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Nu är vi nyfikna på dig! Passa på att skicka din ansökan så snart som möjligt!

Mer information och kontakt
Vår arbetsplats är belägen i centrala Borås och vi har helt nyrenoverade lokaler med en öppen kontorslösning. Swedac har ett fokus på ökad digitalisering och vi använder videokonferenser och Skype i vårt dagliga arbete.

På Swedacs webbplats kan du läsa mer om vilka anställningsvillkor och förmåner vi erbjuder.

Swedac vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Möjligheten att delvis arbeta från hemmakontor finns.

Villkor

  • Tillsvidareanställning 100%
  • Vi tillämpar provanställning, individuell lönesättning och förtroendearbetstid
  • Tillträde och möjlighet till distansarbete, enligt överenskommelse

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Erik Lindell, tel. 0771-99 09 00 (växel). Representanter för Saco och ST nås även via växeln.

Vi vill ha din ansökan senast 8/1. Skicka in din ansökan med meritförteckning till registrator@swedac.se. Ange dnr: 2022/2456.
Intervjuer planeras att ske 17 och 20 januari på kontoret i Borås.

Behandling av personuppgifter
Inkommande post och e-post till myndigheter blir allmän handling och kan därför lämnas ut, om inte särskilda sekretessregler gäller.
Det innebär att uppgifter som sänds in till Swedac kan komma att lämnas ut om någon begär att få ta del av dem, om inte myndigheten gör bedömningen att uppgifterna omfattas av sekretess.

När uppgifter kommer in gällande annan person än arbetssökande, ex. referenspersoner etc. förutsätter Swedac att samtycke har skett med vederbörande person.

Swedacs behandling av personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning och dataskyddsförordningen – GDPR.
Det innebär att Swedac skyddar personuppgifter med nödvändiga åtgärder och att anbudsgivare/leverantör alltid har rätt att kontakta Swedac för att få reda på vilka personuppgifter Swedac har registrerade. Läs mer om rättigheter i Swedacs integritetspolicy.

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.