Peter Strömbäck om sin medverkan på Kvalitetsmässan

– Kvalitet är basen för vårt välstånd. I en värld av förändring behöver också kvalitet och kvalitetssäkringsfrågorna följa med, säger Swedacs generaldirektör Peter Strömbäck i en film om sin medverkan på Kvalitetsmässan 14–16 november.

Peter Strömbäck om sin medverkan på Kvalitetsmässan

På Swedacs seminarium Är kvalitetslandet Sverige förberett för framtiden? kommer Peter Strömbäck prata om vad som lägger grunden för svensk kvalitet och hur vi säkrar en stark position i en omvärld som förändras. I panelen finns också Lars Sörqvist från Sandholm Associates och Annika Wallenskog på Sveriges Kommuner och Landsting. Seminariet äger rum på Kvalitetsmässans första dag, 14 november, kl 10:50–11:50.

– Vi tror inte att man kan skjuta på kvalitetsfrågorna till framtiden utan att vi måste ta dem här och nu. Du får jättegärna komma in med frågor, idéer, vad ni ser för utmaningar och behov framöver till oss. Och framför allt, jag hoppas att vi ses på Kvalitetsmässan, säger Peter Strömbäck i filmen.

Se filmen här.

Kvalitetsmässan samlar aktörer inom offentligt finansierade verksamheter för att diskutera kvalitet i samhället. Årets tema är ”Det nya Sverige”. Mässan arrangeras 14–16 november på Svenska Mässan i Göteborg. Se hela programmet här: Program för Kvalitetsmässan.