Tillsatta tjänster - Swedac

Här publicerar Swedac information om nyligen tillsatta tjänster.

Bedömningsledare till ackrediteringsavdelningen,

Dnr 2018/315
Åsa Claesson har anställts som bedömningsledare till ackrediteringsavdelningen, enheten för miljö och hälsa. Åsa kommer närmast från Närhälsan.
Tomas Persson har anställts som bedömningsledare till ackrediteringsavdelningen, enheten för miljö och hälsa. Tomas kommer närmast från Unilabs i Skövde.
Mette Eliasson har anställts som bedömningsledare till ackrediteringsavdelningen, enheten för miljö och hälsa. Mette kommer närmast från Trioplast AB i Smålandsstenar.

Jurist till avdelningen för juridik och inre marknad

Dnr 2018/344
Claudia Ekström har anställts som jurist till avdelningen för juridik och inre marknad. Claudia kommer närmast från Migrationsverket.
Josefine Larsson har anställts som jurist till avdelningen för juridik och inre marknad. Josefine kommer närmast från Skatteverket i Borås.
Emma Wirf har anställts som jurist till avdelningen för juridik och inre marknad. Emma kommer närmast från Kammarkollegiet.

Dnr 2018/397
Magnus Broman har anställts som jurist till avdelningen för juridik och inre marknad. Magnus kommer närmast från Jonsson & Norin i Göteborg.
Per Hällströmer har anställts som jurist till avdelningen för juridik och inre marknad. Per kommer närmast från Norrköpings tingsrätt.

Bedömningsledare till ackrediteringsavdelningen, med inriktning mot certifiering.

Dnr 2018/1069
Roberth Kjellström har anställts som bedömningsledare till ackrediteringsavdelningen, med inriktning mot certifiering. Roberth kommer närmast från Uponor Infra AB i Fristad.

Utredare inom marknadskontroll till avdelningen för juridik och inre marknad

Dnr 2018/342
Sanela Putnik har anställts som utredare inom marknadskontroll till avdelningen för juridik och inre marknad. Sanela kommer närmast från Göteborgs Stad.

Andreas Fock har anställts som utredare inom marknadskontroll till avdelningen för juridik och inre marknad. Andreas kommer närmast från Transportstyrelsen.