Hoppa till innehållet
Nyheter

Swedac redo att möta framtidens medarbetare på karriärmässa

Swedac deltar i Framtidsmässan. Mässan, som i år är helt digital, är landets största karriärevent för studenter och ny-utexaminerade som är intresserad av att arbeta inom offentlig sektor.
Till mässan har Swedac med två erbjudanden – ett möjligt jobb och chans att göra undersökningar för myndighetens räkning.

Swedac redo att möta framtidens medarbetare på karriärmässa

Det är den 25:e mars som studenter och ny-utexaminerade släpps in i årets digitala version av Framtidsmässan. Swedacs monter är redan förberedd. Natalie Lalin, HR-specialist och Rema El-Nagar, utredare, är de två Swedac-medarbetare som ska möta studenter under hela dagen. Periodvis får de sällskap av fler kollegor.
– Studenterna har chans att förstå bredden i Swedacs verksamhet men också hur viktig vår uppgift är för samhället. Myndigheten är involverad i alla svenskars vardagsliv, men få vet om det. Vi ser fram emot att berätta om Swedacs viktiga uppdrag, säger Karolina Wikmyr, HR-chef på Swedac.

Förra året var mer än 4000 studenter registrerade för att delta i mässan och arrangörerna räknar med minst samma uppslutning i år.
– Att möta framtidens medarbetare där framtidens studenter finns är viktigt för oss, säger Karolina Wikmyr.

Swedac har med ett antal konkreta erbjudanden till Framtidsmässan. Dels har myndigheten två tjänster utlysta just nu, en jurist och en koordinator. Dessutom riktar Swedac ett erbjudande direkt till studenterna på mässan:
– Vi på HR-avdelningen har ett behov av två undersökningar. En med koppling till hälsa och en annan med fokus på ledarskap. Vi ser fram emot att diskutera detta med intresserade studenter, säger Karolina Wikmyr.

Besök oss på Framtidsmässan: länk till Framtidsmässan.
Se våra lediga tjänster här.