Hoppa till innehållet
Nyheter

Swedacs årsberättelse för 2021 presenteras i dag

Kvalitet blir aldrig omodernt men omständigheterna för att säkra kvalitet förändras ständigt. Så sammanfattar Swedacs generaldirektör året som passerade. Omvärldens förändringar, medarbetarnas insatser och de ekonomiska resultaten – allt återfinns i Swedacs årsberättelse för 2021.

Swedacs årsberättelse för 2021 presenteras i dag

Ökade spänningar i omvärlden, liksom megatrender som exempelvis ökad elektrifiering påverkade Swedacs verksamhet under 2021. Samtidigt präglades arbetet under året som passerade av pandemin. I årsberättelsen pekar Ulf Hammarström, generaldirektör, på att kvalitet aldrig faller ur tiden, men att metoderna för att säkra kvalitet utvecklas löpande. Han syftar inte minst på de hybridlösningar som utvecklats under pandemi-åren.
– Nu arbetar Swedac för att förvalta erfarenheterna och fortsätta att förädla och kvalitetssäkra våra processer både externt och internt, säger Ulf Hammarström.

Swedacs årsberättelse finns i två format. Det ena är en bläddringsbar-pdf, det andra är en så kallade onepager – en webbsida där myndighetens årsberättelse går att ta till sig i en enda scrollning. Ta del av inspirerande video-material, statistik, gd-ord, medarbetarporträtt och ekonomiska resultat.